C.A.S.T.L.L.E. staat voor Cosmetic Acupuncture Specialised Therapy for Long Lasting Enhancement

Cosmetische acupunctuur is niet nieuw, integendeel. De eerste verwijzingen vindt men in de belangrijkste tekst van de Traditionele Chinese Geneeskunde, Huan Di Nei Jing (Han Dynastie 206 BC-220 AD). Tijdens de Ming Dynastie verscheen een belangrijk boek, Zhen Jiu Da Cheng, met een groot effect op het gebruik van acupunctuur bij gelaatsverjonging. 

De facial enhancement therapy is een geheel van onderbouwde handelingen die tot resultaat hebben dat men er niet alleen frisser, jonger en vitaler uitziet maar dat men zich ook zo voelt. Vandaar dat ik zelfs durf te spreken van een welzijnsbehandeling. 

Naast het prikken van punten in het gelaat worden er ook verschillende punten geprikt op afstand (vooral onderste en bovenste ledematen). Het gelaat wordt gelift op een natuurlijke manier en de collageenproductie en bloedsvoorziening worden bevorderd waardoor rimpels minder diep gaan worden en de huid er voller uitziet. En dit alles zonder injecties van toxische, chemische of lichaamsvreemde substanties. 

Stress, vermoeidheid, slecht of onvoldoende slapen, ongezond eten hebben allemaal een impact op het uitzicht van het gelaat. Door ook deze problemen te behandelen met gerichte acupunctuur probeert men het evenwicht in het lichaam te herstellen en bevordert men het algemeen welzijn. 

Micro needling, gua sha, acupressuur, maskers zijn aanvullende behandelingen.